Büszkeség

2023.09.08. 17:13

Videón az elismert fekete: Esztergomi kávépörkölő üzem termékei kaptak nívós élelmiszeripari díjat

Rangos nemzetközi díjban részesült, Michelin-csillaggal felérő elismerést kapott az Esztergomban működő Pacificaffe kávépörkölő üzem két kávéja – számolt be a remek hírről a város polgármestere, aki a minap meg is látogatta a helyszínt.

Walczer Patrik

Hernádi Ádám videós posztjában Körmendy Sándor tulajdonos elmesélte: nagy örömére szolgál, hogy tizenkét év tapasztalattal a háta mögött idén egy neves nemzetközi, a Great Taste Awards elnevezésű élelmiszeripari versenyen két termékük is díjazottak között végzek.

Az egyik a Kenya nevű ültetvénykávéjuk, ami két csillagot szerzett, a másik pedig egy kávékeverék, ami a „Ház kávéja” címet viseli. Utóbbi egy csillagot kapott. A tulajdonos kiemelte, hogy a szigorú 500 fős zsűri 35 kategóriában 12 ezer termékből választotta ki az övéket. Büszkeség számára az elismerés, hiszen a két csillagot a díjazottak 10 százaléka éri el, ezért olyan értéket képvisel, mint az éttermek esetében a Michelin-csillag.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában