Tiszta szívvel az állatokért

2023.09.30. 16:05

Megyénk cicái, akik már túl vannak a nehezén és Karcsi, akiben gazdája tartja a lelket

Több beteg kiscicának is kell a segítség. Az állatvédők arra kérnek mindenkit, hogy küldjenek cicacsít a gyógyulásukért.

Kemma.hu

Három kiscicát vittek szemészeti kontrollra a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány munkatársai. Közösségi oldalukon írták meg, hogy mindenki szépen a teljes gyógyulás felé tipeg, úgyhogy már csak egy kis szemcseppezés van hátra. Zádoriné Csordás Valéria, az alapítvány vezetője elmondta, hogy a cirmosok szemgyulladást kaptak, ezért kellett orvoshoz vinni őket. De szerencsére ők már túl vannak a nehezén - olvasható a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány hivatalos Facebook-oldalán.

Nem úgy, mint Karcsi, aki az állatvédők egyik ideiglenes befogadójának cicája. Kiderült, hogy a gyönyörű vörös kandúrnak súlyos vesebetegsége van, ami miatt több napig volt kórházban infúzióra kötve. Bár már hazamehetett, még rengeteg kezelés vár rá.

Karcsinak, a gyönyörű vörös kandúrnak súlyos vesebetegsége miatt kell naponta vese dialízisre járnia
Forrás: Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány/Facebook

Szerető gazdija naponta háromszor viszi vese dialízisre az állatorvoshoz. Az alapítvány arra kéri közösségi oldalán az állatbarátokat, hogy küldjenek cicacsít, hogy meggyógyuljon Karcsi. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában