Kisbér

2023.07.12. 19:00

Jó ütemben haladnak a munkálatok

A vérteskethelyi út melletti ipari területen már javában zajlik a kivitelezés. Közművesített ipari parkká alakítanak egy csaknem tízhektáros területet Kisbéren, amelyre kisvállalkozások betelepülését várják.

Kemma.hu

A munka az ütemtervnek megfelelően halad, sőt még arra is jó esély van, hogy a szereződéses határidőnél előbb befejeződnek a munkálatok. Az összesen tíz hektár közművesített területen húsz kisebb parcellát alakítanak ki, amelyek körülbelül háromezer-hatezer négyzetméter nagyságúak. Ezeken a telkeken Kisbér önkormányzata a helyi és környékbeli kis- és középvállalkozásoknak kíván megfelelő telephely lehetőséget biztosítani. Folyamatban van a parcellák vételárának a kidolgozása értékbecslő bevonásával. Sinkovicz Zoltán polgármester biztatni szeretne minden olyan vállalkozást, amely bővíteni szeretne, vagy jelenleg olyan helyen működik, ami vagy neki, vagy a környezetének nem ideális, hogy jelezzék vételi szándékukat az önkormányzat felé.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában