Kerekasztal

2023.07.26. 18:50

Fórumot tartottak a Vármegyeházán +fotók

Nagy szükség van a civil közösségek munkájára a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága szerint.

Szalai Nikolett

Kerekasztal beszélgetésre invitálták a civil szervezetek képviselőit szerdán a Vármegyeházára, hogy az őket érintő aktualitásokról és támogatási lehetőségekről számoljanak be a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságának munkatársai. 

– Rendkívül fontos, hogy a civil háló, a civil szervezetek is működjenek, hiszen azt gondolom, hogy az ő segítségükkel lehet a legapróbb pontig a kis falvakba elérni vagy éppen olyan közösségeken segíteni, akik elesettebbek, segítségre szorulnak vagy valami miatt felfigyelünk rá a mindennapokra – emelte ki dr. Kancz Csaba főispán, aki hozzátette, nagyon lényeges a civil szervezeteknek, hogy első kézből, a döntéshozótól értesüljenek azokról a szabályozókról, amelyek a mindennapi életüket előrébb tudják vinni.

– Nagyon jó a kapcsolata a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzatnak a civilekkel. Számunkra fontos az is, hogy érkezzenek a vélemények – hangsúlyozta beszédében Popovics György, a közgyűlés elnöke.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában