Hírlevél

2023.07.23. 20:36

A nap legfontosabb hírei egy helyen - 2023.07.23.

Összegyűjötttük a nap legfontosabb híreit.

Kemma.hu

Továbbra is keresik, ki önthetett olajat másfél héttel ezelőtt az 1119-es út bajnai szerpentin néven ismert szakaszán található nagyívű kanyarokba – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól. 

Ha ez nem lenne elég gond, egymást érik a súlyos balesetek az M1-esen. Mint megírtuk, sűrűn riasztják a mentőket súlyos balesetekhez az sztráda észak-dunántúli vonalán az elmúlt időszakban.

hírlevél, dátum
Ne maradj le!

Sokan örülnek, de még többen vannak akik értetlenül állnak, miért nyílt a napokban egy újabb kínai üzlet Oroszlányban a Rákóczi úti műszaki áruház helyett. Mint ismert, a város egyetlen Euronics-boltja csaknem 20 év után, tavaly augusztus végén húzta le végleg a rolót és fél évvel később ruházati bolt költözött a helyére.

Zene és technika egyben: 125 milliót kapott a tatabányai okos zongoraszék, amire már Amerikában is felfigyeltek rá. Péterváry Ádámék okos zongoraszéke már több dizájdíjat is bezsebelt, ráadásul úgy néz ki, komoly nemzetközi érdeklődés közepette léphet a piacra. Elsőként. Eddig ilyesmi ugyanis nem készült a világon.

Elhagyott hotelben bujkált az angyalföldi gyilkos, a Magyar Nemzet munkatársai megtalálták a búvóhelyét.

Csodálatos visszatérés: újra motorozik a halálgömbből kiesett artistalány, aki sokáig feküdt az intenzíven, alig élte túl a tragédiát.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában