Pedagógusnap

2023.06.04. 12:31

Hárman kaptak vármegyénkben az Év oktatója elismerést

Három, kiemelkedő eredményű oktatót díjazott a Tatabányai Szakképzési Centrum pedagógusnap alkalmából.

Kemma.hu

Galambosné Wágner Rita tanárnő és Pákozdi Szabolcs

Forrás: Tatabányai Szakképzési Centrum

Fotó: Tatabányai Szakképzési Centrum

Pedagógusnap alkalmából köszöntötték a szakképző intézmények oktatóit a vármegyeszékhelyen. Az ünnepségen az igazgatók, igazgatóhelyettesek és a Tatabányai Szakképzési Centrum vezetősége vett részt.

Az ünnepségnek otthont adó TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola tanulói műsorral kedveskedtek a megjelent vendégeknek. Majd Pákozdi Szabolcs, a Tatabányai Szakképzési Centrum főigazgatója beszédében értékelte a 2022/2023. tanévet és egyben megköszönte a vezetők együttműködő munkáját. Ezt követően Czunyiné dr. Bertalan Judit, kormánybiztos osztotta meg ünnepi gondolatait, a szakképzésben dolgozó oktatók munkájának fontosságáról – olvasható a Tatabányai Szakképzési Centrum.

Minden évben három, kiemelkedő eredményű oktatót díjaznak. Az idén Adorjánné Lantos Szilvia, a TSZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikuma oktatója, Galambosné Wágner Rita, a TSZC Alapy Gáspár Technikum és Szakképző Iskola oktatója, és Triff-Árkosi Anikó, a TSZC Fellner Jakab Technikum és Szakképző Iskola oktatója vehette át főigazgatótól a díszoklevelet.

Patakiné Slezák Ágnestől, a TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola igazgatójától nyugdíjba vonulásának alkalmából köszöntek el, felidézve a több évtizedes kiemelkedő oktatói és vezetői munkáját.

Az ünnepséget követő állófogadáson Bencsik János, miniszterelnöki biztos pohárköszöntőjében köszönte meg a pedagógusok egész éves munkáját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában