Ne maradj le!

2023.06.27. 21:17

A nap legfontosabb hírei 2023.06.27.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Akár a térségünk útjait is ellephetik a visegrádi Panoráma útról kitiltott motorosok. Kitiltotta a visegrádi önkormányzat a motorosokat a fellegvárhoz vezető Panoráma útról, mivel egyes versenypályának használták a szerpentines útszakaszt. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerint mivel Pest vármegye a „szomszédban” van, így nem kizárt, hogy a Panoráma út helyett egy-egy motoros a térségünkben található kanyargós utakat fogja választani.

Vezetés közben fotózott, halálos baleset lett a vége Kesztölcnél (fotók). Két év alatti, felfüggesztett fogházra büntették azt a nőt, aki Kesztölcről Esztergomba tartva vezetés közben fotózott és ezért összeütközött egy másik autóval. A vétlen sofőr a helyszínen meghalt.

Felejthetetlen élmény és tatabányai röplabdás ezüst a világjátékokról. A TRSE U17-es csapata második lett Klagenfurtban, a United World Games fesztiválon.

hírlevél, dátum
 

Soha nem bánta meg: Tatabányát választotta a Szent Borbála osztályvezető főorvosa. Május óta dr. Göbl György személyében új vezetője van a Szent Borbála Kórház traumatológiai osztályának.

A legtöbb ellenzéki párt nekiesett Márki-Zaynak a külföldi pénzek miatt (videó). A Mediaworksnek nyilatkoztak az ellenzéki politikusok az illegális külföldi kampányfinanszírozás miatt. Ungár Péter szerint Márki-Zay Péter kifejezetten kártékony politikus, a DK pedig azt mondta, hogy nemcsak a korábbi miniszterelnök-jelöltjüknek, hanem Karácsony Gergelynek is van felelőssége abban, amit tett.

Megindító felvételek: hazahozták a horvátországi helikopter-balesetben elhunyt katonák koporsóit. A szolnoki dandár katonái sorfalat állva várták a gépet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában