Ne maradj le!

2023.06.25. 21:10

A nap legfontosabb hírei 2023.06.25.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Keresem a párom: fénylő mécsbogarak Agostyánban. Több százan voltak kíváncsiak a szentjánosbogarak nem mindennapi látványára az Agostyáni Arborétumban.

A komáromi Pekler Zalán aranyérmes, és olimpiai kvótát szerzett. Pekler Zalán aranyérmet nyert, egyúttal olimpiai kvótát szerzett a férfi kisöbű szabadpuska összetett számában vasárnap az Európa Játékok Wroclawban zajló sportlövő versenyén.

Tárlatvezetés, tánc, bor – fotókon a különleges tatai Múzeumok Éjszakája. Nem mindennapi programokkal készültek Tatán az idei Múzeumok Éjszakájára.

hírlevél, dátum
 

Gál Csaba Tatabányáról: „Kellene egy jó vízió a megyeszékhelynek”. Több mint 56 százalékos eredménnyel nyerte meg nemrég a tatabányai önkormányzati időközi választást a közgazdász Gál Csaba, a Fidesz–KDNP képviselője. Többek között arról kérdeztük, hogy milyen érzelmi többletet jelentett a számára az, hogy az Alsógalla–Óváros városrész volt a tragikusan fiatalon elhunyt volt polgármester és frakcióvezető, Schmidt Csaba körzete.

Nem csak jogi következményei lehetnek a tiltott kampányfinanszírozásnak. Még az ellenzékkel szimpatizáló szavazók többsége is elítéli a baloldali pártok kampányának külföldi finanszírozását. Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője a Magyar Nemzetnek kifejtette, szerinte a baloldal belső viszonyaira nem lesz hatással az sem, ha végül megbüntetik a pártokat.

Békésen eszegetett és dohányzott halálra rugdosott áldozata felett két budapesti férfi. Meghívta magához a kéregetőket egy asszony, hálából megölték az élettársát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában