Pedagógusnap

2023.06.08. 12:00

A jövő oroszlányi generációját nevelik, megköszönték a pedagógusok munkáját

A helyi önkormányzat szervezésében, pedagógus nap alkalmából elismeréseket adtak át a Hamvas Béla Gimnázium dísztermében.

W.Zs.

Elismerték az oroszlányi pedagógusok munkáját

Forrás: oroszlany.hu

Kulturális műsorok színesítették a rendezvényt, melyben közreműködött a házigazda oktatási intézmény, a József Attila Általános Iskola és a Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskola. Az eseményen Lazók Zoltán polgármester a kiváló munkát végző aktív pedagógusoknak, intézményvezetőknek, majd ezt követően Rajnai Gábor alpolgármester a nyugdíjba vonuló tanároknak köszönte meg sok éves tevékenységüket.

Oroszlány Város Óvodáitól Izsó Gabriellát, Herczegné Józa Szilviát és Varga Karolinát érte a megtiszteltetés. Ezt követően Gaál Zsuzsanna, Szemánné Dubovinszki Andrea munkáját köszönte meg a városvezető, a Hunyadi Mátyás Általános Iskolából. A József Attila Általános Iskolából Fülöpné Magyar Katalin és Mezei Judit; a Benedek Elek EGYMI Óvoda, Általános Iskola és Kollégiumból pedig Zsidainé Pálfi Mónika, Presser Éva és Fülöpné Záray Zita kapott gratulációt. Sárközi-Seres Mónika és Győrik Pál TSZC Eötvös Loránd Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájából; Akácsos Andrea pedig a KEM-i Pedagógiai Szakszolgálat Oroszlányi Tagintézményéből. A Bakfark Bálint Alapfokú Művészetoktatási Intézményből Schrantz Dóra és Bóna Ilona; Eichardt János és Gőgh Zoltán a Hamvas Béla Gimnáziumból kapott kitüntetést.

Az ünnepségen a nyugdíjba vonuló pedagógusokat is köszöntötték: a Benedek Elek EGYMI-től Ligetiné Károlyi Ilmát, a Hunyadi Mátyás Általános Iskolából Dr. Kocsisné Varga Máriát, Bános Évát és Nagy Andrásnét. A TSZC Eötvös Loránd Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájából Varga Józsefnének és Barakka Tamás Antalnak járt a hatalmas taps és a köszönet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában