Hagyomány és adomány

2022.12.16. 18:07

Képeken az öröm: karácsonyfaként születhetnek újjá a Vérteserdő fenyőfái

Szép hagyomány hosszú évek óta, hogy a vállalat óvodákba, iskolákba, templomokba, különféle szervezetekhez visz decemberben fenyőfát, hogy a megajándékozottak karácsonyfává varázsolhassák azokat.

M.K.

. A tatai Vaszary János Általános Iskola diákjai és tanárai is örömmel fogadták a fenyőfát, melyet a karácsonyi ünnepségükhöz fognak feldíszíteni

Fotó: N.Á.

A Vérteserdő Zrt. évek óta adományoz fenyőket, örömet szerezve ezzel óvodáknak, iskoláknak, templomok közösségeinek és különféle szervezeteknek. A legtöbb fa a megyeszékhelyre a napokban már megérkezett: a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz, a Szent Mihály Templomhoz, a Szent István Templomhoz, a Szent Erzsébet Templomhoz, a Szent Borbála Kórházba, a Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Technikumba, a Dózsakerti Óvodába, a Móra Ferenc Óvodába, a Váci Mihály Általános Iskolába, a Kodály Zoltán Óvodába, a Dózsa György Sportiskolai Általános Iskolába, és a Jászai Mari Színházba.

Vérteserdő Zrt. fenyő adomány
Az óvárosi Szent István Templomhoz is megérkezett a két fenyőfa
Fotós: N. Á. / Forrás:  24 Óra

Tatán a következő intézményekben várják átalakulásukat a fenyők: a Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikumban, a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál, a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonában, a Szent Kereszt Templomban, a Nappali Melegedő és Éjjeli Menedékhelyen, a Szivárvány Óvodában a, Vakok Állami Intézetében, a Vaszary János Általános Iskolában. Oroszlányban a Hamvas Béla Gimnázium kapott fenyőfát. Boglári Zoltán kommunikációs vezetőtől megtudtuk azt is, hogy a felsoroltakon kívül öt önkormányzathoz is eljuttattak örökzöldeket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában