Segítségnyújtás

2022.12.21. 14:00

Hárommillió forintot adományozott a tatabányai cég a Szent Borbála Kórháznak

Hárommillió forintot adományozott a Szent Borbála Kórházért Közhasznú Alapítvány számára a SUEZ Water Technologies & Solutions Hungary Kft.

Sugár Gabi

Balról: Barsi Erika, Laczó Krisztina és dr. Csajági Sára

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Az összeg már a szervezet számláján van, az adományozási szerződést Laczó Krisztina, a cég pénzügyi vezetője adta át az intézmény főbejárata előtt dr. Csajági Sára orvosigazgató-helyettesnek, valamint az alapítvány képviseletében Barsi Erikának. A hazánkban három vállalati telephelyen, Tatabánya mellett Budapesten és Oroszlányban működő gazdasági társaság az egészségügyi intézmény dolgozóinak képzéséhez, továbbképzéséhez, valamint a betegellátásban szükséges eszközök beszerzéséhez járult hozzá ezzel az összeggel. 

A világ egyik legjelentősebb ultraszűrő víztisztító membránokat előállító gyára, ahol a víz újrahasznosítására koncentrálva készítenek rendszereket, fontos missziójának tekinti a régióban támogatásra szoruló intézmények megsegítését. A kórházat már korábban is támogatták: két évvel ezelőtt, a pandémia idején lélegeztető gépet vásároltak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában