Példaértékű munkájáért

2022.08.20. 12:30

Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki Csáky Mária oroszlányi táncpedagógust

Az állami kitüntetést augusztus 20. alkalmából adományozta Csáky Máriának Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára és Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra, N. Á./ Czunyiné dr. Bertalan Judit, Facebook

Augusztus 19-én, pénteken adták át Budapesten a Pesti Vigadóban az augusztus 20. alkalmából adományozható állami kitüntetéseket. Elismerésben részesült a rangos eseményen Csáky Mária Magdaléna táncpedagógus, az oroszlányi Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskola táncművészeti vezetője is.

Csáky Mária Magdaléna a Magyar Arany Érdemkereszt polgári fokozatát vezette át Vitályos Esztertől, a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkárától és Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkártól.

A kétszeres nívódíjas balettmester, táncpedagógus kiemelkedő szakmai tevékenységét korábban a Táncoktatásért díjjal, megyei Prima Primissima- és a Réti Piroska-díjjal is elismerték már. A mostani kitüntetésről Czunyiné dr. Bertalan Judit is kedves sorokkal, büszkeséggel számolt be közösségi oldalán.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában