fesztivál

2020.07.30. 13:28

2021-re áttehetőek vagy visszaválthatóak az EFOTT-jegyek és bérletek

Az EFOTT szervezői gyorsan reagáltak a friss bejelentésre: augusztus 15. után nem lehet 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényt, így fesztivált sem tartani.

Kemma.hu

Velence, 2017. július 15. Fiatalok az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Velencén 2017. július 14-én este. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A rendezvényekre vonatkozó, koronavírus elleni védekezés jegyében hozott friss kormánydöntés értelmében a 2020-as EFOTT fesztivált nem tudjuk megtartani. A fesztivál helyszíne a szomszédos megyében a Velencei-tó lett volna. A szervezők, mint írták, értelemszerűen szomorúan, de tudomásul vették a tényeket, de bíznak abban, hogy sikerül egy olyan támogatási rendszert kialakítani, amely mind a zenészeknek, mind a hozzájuk tartozó stábtagoknak segítségére lesz, és amely mentén ők is fenn tudják tartani szervező, résztvevő kollégáik számára a stabil munkahelyet.

Hozzátették: a 2020-as EFOTT-ra elővételben vásárolt jegy- és bérlettulajdonosoknak lehetőséget biztosítanak a voucherek 2021-es évre való átvitelére, illetve 3 százalékos kezelési költséggel a visszaváltásukra is. A fesztiválozókat arra kérik, hogy amennyiben módjukban áll, használják fel jegyüket a következő nyáron, ezzel segítve a jövőre vonatkozó szervezési munkálatokat. A jegyek 2021-re történő átkonvertálásával kapcsolatban a vásárlóknak jelenleg nincs teendőjük, a voucherek automatikusan érvényessé válnak a 2021-es EFOTT-ra. Akik a visszaváltás mellett döntenek, a fesztivál oldalán hamarosan tájékozódhatnak az ügyintézés részletes menetéről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában