mobilitási hét

2019.12.21. 07:00

A megyéből egyedüliként a kis bakonyaljai település vehetett át rangos elismerést

Kreatív és innovatív módon valósította meg a Mobilitás Hete programokat a bakonyaljai falu, Súr, ezért az Innovációs és Technológiai Minisztérium elismerte a település munkáját.

P. P.

Kiemelkedő munkájukért kapott díjat a falu dr. Mosóczi Lászlótól

Forrás: beküldött

December 16-án tartották az Innovációs és Technológiai Minisztérium épületében az Európai Mobilitási Hét záró rendezvényét, amelynek keretében a sikeres, innovatív programokat megvalósító önkormányzatok elismerésben részesültek, így Súr is.

Szűkebb hazánkból egyedül az ország legszebb fekvésű településének vezetői kaptak meghívást erre az alkalomra. Oka, hogy önkormányzatuk 2015 óta vesz részt a Mobilitás Hete programsorozatban. Pályázataik és a programjaik koordinátora, Szluka Zsuzsanna az ITM felkérésére előadás keretében is beszámolt az idei esztendő eseményeiről és mint sikeres programot megvalósító szervező, elismerésben is részesült. A díjakat Dr. Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár adta át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában