Testi sértés

2 órája

Lefejelte az éjszaka hősét a balhés fickó, lövések is eldördültek az utcán

A Komáromi Járásbíróságon október 29-én, kedden tárgyalják annak a férfinak az ügyét, aki egy szórakozóhely előtt lefejelt egy másik férfit, majd utána is folytatta a balhézást. A bíróságon a bizonyítási eljárás tanúk meghallgatásával folytatódik.

Kemma.hu

A vádirat szerint a többszörös visszaeső vádlott 2022. július 31-én hajnalban az ácsi szórakozóhely bejárata előtt kétszer meglökött egy férfit, amit egy harmadik férfi észlelt, ezért a támadót a további bántalmazás megakadályozása érdekében hátulról lefogta. A vádlott annak érdekében, hogy szabaduljon a fogásból, nagy erővel hátrafejelt, emiatt a sértett jobb szemöldöke felrepedt és vérezni kezdett.

Miután a vádlott szabadult a fogásból, otthagyta a szórakozóhelyet, azonban a szitkozódást tovább folytatva támadólag elindult a sértett irányába, aki az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét használva több alkalommal a levegőbe lőtt. A támadó a maró hatású gáz miatt felhagyott a cselekményével, és távozott a helyszínről.

A sértettnek a jobb szemöldöke felett zúzódásos sérülése keletkezett, bőre 4 centi hosszan felnyílt. A vádirat szerint avádlott cselekménye alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában