Eltűnt személy

6 órája

Ez lesz a 30. karácsony Endre nélkül - máig nem tudni, hova tűnt a férfi

Már lassan 30 éve nem bukkanak a nyomára a Gurányi Endrének, akit máig eltűnt személyként köröznek. A szőnyi férfinek karácsony előtt veszett nyoma.

Kemma.hu

Majd' 30 éve homály fedi Gurányi Endre esetét. A szőnyi férfi 40 éves korában tűnt el még 1995. december 21-én. De mi történhetett karácsony előtt Endrével?

Gurányi Endre 1995-ben már nem otthon töltötte a karácsonyt
Gurányi Endre 1995-ben már nem otthon töltötte a karácsonyt
Forrás:  police.hu

A karácsonyt már nem a családjával töltötte

Az ügyben máig nincs előrelépés. 29 éve nem tudni, hol lehet, egyáltalán életben van-e még Gurányi Endre. A komáromi rendőrök továbbra is eltűnt személyként keresik. A dús arcszőrzetű férfi most 69 éves. Gurányi Endre 1995-ben a karácsonyt már nem töltötte szerettei körében, az ünnep előtt veszett nyoma 3 nappal.

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 34/541020-as telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában