Garázdaság

2 órája

Felfüggesztettet kaphat az idegrendszerileg gyenge nő, aki a rendőrkapitányságon tört-zúzott

A nő ordítozott, a rendőröket szidalmazta, az épület előtt lévő szemeteskukát felrúgta, az épület ablakába kétszer beleütött, majd a bejárati ajtó ajtajába belerúgott.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség a garázdaság vétsége miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal az esztergomi nővel szemben, aki az esztergomi rendőrség épületénél tanúsított garázda magatartást.

A vádirat szerint az elkövető ittas állapotban megjelent 2023. december 26-án az Esztergomi Rendőrkapitányságon, ahol ordítva közölte, hogy feljelentést akar tenni. A szolgálatban lévő rendőrök tájékoztatták, hogy ittas állapotban nem tehet feljelentést, csak ha már kijózanodott és kikísérték az épületből. A nő eközben ordítozott, a rendőröket szidalmazta, az épület előtt lévő szemeteskukát felrúgta, az épület ablakába kétszer beleütött, majd a bejárati ajtó ajtajába belerúgott. A nő ezután is folytatta a trágár kiabálást, majd azzal fenyegetőzött, hogy megrongálja az épület előtt álló autókat. A nő további garázda magatartását rendőri intézkedés akadályozta meg.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetett előéletű nővel szemben az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás nélkül végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetést szabjon ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában