Kábítószer-kereskedelem

2 órája

Ereszcsatornába dobva próbálta elrejteni a milliókat a lebukott díler

A tatabányai férfi 9 éven keresztül rendszeresen értékesített marihuánát Tatabányán. Az elfogása előtt a lakása tetőtéri ablakán keresztül próbált meg megszabadulni a terhelő bizonyítékoktól.

Kemma.hu

Az indítvány szerint a tatabányai férfi 9 éven keresztül rendszeresen értékesített marihuánát Tatabányán 2024. október 21. előtt. Mint azt dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, a nyomozó hatóság a férfi elfogásakor marihuánát, valamint 10 millió forintot meghaladó készpénzt foglalt le a férfitól.

ereszcsatorna drog
A férfi az ereszcsatornába rejtette a bűnjeleket
Forrás:  Magyarország Ügyészsége

Az elkövető közvetlenül az elfogása előtt, amikor észlelte a rendőröket, a lakása tetőtéri ablakából kidobta a mobiltelefonját, és 9 millió 600 ezer forint készpénzt, így próbálta meg a bizonyítékokat eltűntetni, megsemmisíteni. A férfi a pénzt az ablakon az ereszcsatornába dobta.

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség eredményesen indítványozta a férfi letartóztatását. Az ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság a férfi letartóztatását október 24-én rendelte el a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében és a bűnismétlés veszélye miatt. A végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövető és védő azonban fellebbezést jelentett be.

ereszcsatorna drog
A rendőrség lefoglalta a kábítószert
Forrás:  Magyarország Ügyészsége

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában