Figyelemfelkeltés

2024.10.09. 09:30

Balesetmegelőzés ellen a könyvtárban: a rendőrök ajándékokkal is készülnek!

A vármegyei rendőrök a tatabányai intézménnyel és a kistelepülések könyvtáraival közös akcióban hívják fel a figyelmet arra, hogy veszélyes, ha autóvezetés közben bármilyen eszköz eltereli a vezető figyelmét.

Kemma.hu

A „Figyeld az utat!” kampánynak köszönhetően a József Attila Könyvtár munkatársait keresték fel a vármegyei rendőrök balesetmegelőzési munkatársai. A tatabányai intézménnyel és a kistelepülések könyvtáraival közös akcióban hívják fel a figyelmet arra, hogy veszélyes, ha autóvezetés közben bármilyen eszköz eltereli a vezető figyelmét. Beszélgettek a telefon kihangosító használatáról, valamint arról is, hogy melyek a legfőbb baleseti okok.

Az aktualitást az adja, hogy ezen a héten zajlik az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának Roadpol akciója, a „Focus on the Road”. A könyvtárak vármegye szerte több ezer olvasót érnek el közvetlenül, így a közös program során a következő téma a láthatóság lesz. Mint írják: a könyvtárlátogatókat ajándék is várja! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában