Súlyemelés

4 órája

Négyből négy oroszlányi aranyérem

Erős fiatal sportolók versenyeztek az elmúlt hétvégén vármegyénkben. Az oroszlányi súlyemelők a Huszka Mihály Emlékversenyen bizonyítottak.

Petrik József

Oroszlányban rendezték a Huszka Mihály Emlékversenyt, amely remekül sikerült. Kellemes meglepetésre nem a házigazda Oroszlányi Szabadidő Egyesület (OSZE) vonultatta fel a legtöbb versenyzőt, hanem a kisbéri sportklub.

Az oroszlányi súlyemelők Huszka Mihályra emlékeztek
Az oroszlányi súlyemelők Huszka Mihályra emlékeztek
Forrás: Bagócs János

Az oroszlányi súlyemelők egyéni csúcsokat javítottak meg

Az OSZE-ből Bagócs János edző, négy arra érdemes sportolót indított. 

Vadász Krisztina (36 kg) a leány korcsoportban, tízévesen megjavította a legjobb teljesítményét a súlyemelés mindkét fogásnemében, mivel 24 kilót szakított és 33 kilót lökött. Az összetettben elért 57 kilós eredménye megfelel a 15 évesek harmadosztályú szintjének. 

Német Rudolf (81 kg), a fiú korcsoportban, a 11 évesen 44 kilót szakított és 55 kilót lökött. Így összetettben 90 kilós produkciójával beállította az eddigi legjobb teljesítményét. 

Krasznay Levente (71 kg), a 14 éves serdülő 57 kilót szakított és 72 kilót lökött, 133 kilóra javítva az összetett legjobbját. 

Végh Koppány (89 kg) ugyanabban a korosztályban 51 kilót szakított, illetve 70 kilót lökött. Ő is megjavította addigi egyéni összetett rekordját, 121 kilóra.

Bagócs János: – Gratuláció a versenyzőknek, köszönet a szülőknek és a versenybíróknak. Örömteli, hogy mind a négy versenyzőnk első helyezést ért el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában