Fenyegetés

2 órája

3 milliós zsarolás: alaposan megfejte a férfit szex után a négy nő

A Tatabányai Járásbíróságon október 29-én, kedden lesz a tárgyalása, annak a 4 nőnek, akik szex után többmillió forintot zsaroltak ki áldozatukból. Még a „terhes vagyok” kártyát is kijátszották. A bíróságon a bizonyítási eljárás tanúk meghallgatásával folytatódik.

Kemma.hu

A vádirat szerint a sértett 2021. decemberében egy internetes oldalon ismerkedett meg az I. rendű vádlottal, akivel több alkalommal szexuális kapcsolatot létesített. A nő később magával vitte a sértett lakására a barátnőjét is, a II. rendű vádlottat, aki a férfival szintén szexuális kapcsolatot létesített.

Mivel a két nő és társaik – a III. és IV. rendű vádlottak – látták, hogy a férfinek van pénze, elhatározták, hogy valótlan indokokra hivatkozva megfenyegetik őt és pénzt követelnek tőle.

A férfit 2023. január 3. és 18. között több alkalommal azzal fenyegették meg, hogy az I. rendű vádlott terhes lett tőle, ezért pénz kell neki magánorvosra, és ha nem ad, feljelentik, azt állítva, hogy a férfi megerőszakolta a nőt.

A férfi a fenyegetés hatására többszázezer forintot adott át készpénzben, illetve utalt el a megadott bankszámlára. A történet azonban itt nem ért véget. 

A három vádlott ugyanis 2022. január 27-én a sértett lakásához ment, és az éppen munkába induló férfi elé állva nem engedték őt tovább, majd a IV. rendű vádlott egy bicskát vett elő, azzal fenyegetve meg a sértettet. A férfi a fenyegetés hatására 700 ezer forintot adott nekik. A négy nő ezután további összegeket követelt, azonban a férfi ekkor már nem utalt több pénzt. A bűncselekménnyel okozott kár összesen 3 millió 10 ezer forint.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában