Elkapták

2024.09.08. 11:47

Strandolni és lopni ment a Balatonra a komárom-esztergomi nő

Több sértettnek is kárt okozott a nő a Balaton északi partján. A nőt a vasútállomáson kapták el.

Kemma.hu

Egy Komárom-Esztergom vármegyei nőt kaptak el a Balatonon. Több strandolótól is lopott, az esetről a veol.hu számolt be. Mint a rendőrég tájékoztatása alapján írták: a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon egy nő tett bejelentést június végén, hogy a strandról ellopták a táskáját. Aznap kora este egy másik sértett is jelentkezett, akitől szintén a strandon vitték el az értékeit.

A nő többször is lopott

A nyomozók Alsóörsön, a vasútállomáson igazoltatták azt a nőt, akit néhány nappal korábban a balatonalmádi rendőrök fogtak el, és indítottak ellene nyomozást hasonló cselekmények miatt. Azokért akkor bűnügyi felügyeletet kapott a 22 éves Komárom-Esztergom vármegyei nőt, aminek a szabályait megszegte.

Az intézkedéskor a nő megpróbálta a mellette lévő szemetesbe dobni a lopott telefont, de a rendőrök észrevették. Ezek után a tettes már azt is megmutatta, hogy hova dobta a táskát, amit előzőleg a strandról elhozott. A nyomozók a nőt többrendbeli lopás miatt hallgatták ki. A nála tartott kutatás során az ellopott tárgyakat megtalálták, azokat visszaadták a tulajdonosoknak.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában