Teljes útzár

2024.08.28. 06:48

Figyelmetlenség okozott horrorbalesetet az autópályán éjszaka

Egy szerencsétlen figyelmetlenség miatt sodródott át a kamion a szemközti sávba, ahol egy autószállító kamionnal ütközött. A baleset miatt teljes szélességében le kellett zárni az M1-est.

Kemma.hu

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint augusztus 27-én éjszaka figyelmetlenség miatt átszakította a szalagkorlátot egy Győr felé tartó kamion az M1-es autópálya 93-as kilométerszelvényénél, Ács térségében. A jármű a Budapest felé tartó sávra hajtott, és ott összeütközött egy autószállító kamionnal. A baleset következtében egy Budapest felé tartó személyautó az egyik kamion alá szorult. 

Ácsról önkormányzati, Komáromból, Győrből és Tatabányáról hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A hatósági beavatkozás idejére mindkét irányban lezárták az érintett pályaszakaszt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában