Gála

2024.09.13. 20:34

Primák közt a legprímábbak: díjazták a példáképeket

A hagyományos Prima Gálán a kulturális, köz- és sportélet nagyjainak szólt a taps a vállalkozók köszöntése után Tatabányán.A Prima Díjak nívóját jelzi, hogy az idén magasabb pénzjutalom járt.

Kemma.hu

Péntek este a 19. Prima Gálán köszöntötte a példaképeket a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Komárom-Esztergom vármegyei szervezete a Jászai Mari Színházban. Nemcsak szűkebb hazánk kulturális, sport- és közéleti kiválóságait ismerték el, de az értékteremtő gazdasági szereplőket is. A Kemma.hu és a 24 Óra olvasói a Vármegyei Prima Közönségdíj sorsáról dönthettek a tíz jelölt közül választva. Danis Lídia, a házigazda teátrum társulatának alapító tagja, Krulik Zoltán zene- és dalszerző, előadóművész, valamint Csapó Károly legendás tatabányai labdarúgó vehette át a kétmillió forinttal járó Vármegyei Prima Díjat és az ezzel járó Prima kisplasztikát.  A pénzjutalom a korábbi évekhez képest magasabb összegű volt az idén.

Prima Díjazottak a színpadon: íme, 2024 példaképei
Prima Díjazottak a színpadon: íme, 2024 példaképei
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Nem csak a Prima Díjakkal ismerték el a példaképeket

A Prima Közönségdíjat, amelynek sorsáról a Kemma.hu és a 24 Óra olvasói is döntöttek, dr. Szakál Ignác Imre komáromi orvos érdemelte ki. Neuzer András esztergomi közösségépítő Prima Különdíjat érdemelt ki. 

Természetesen a többi jelölt, kategóriagyőztes sem távozott üres kézzel. Az Új Forrás Különdíját Jász Attila vette át, Varga Benedek képzőművész-tanár a Neuzer Kft. által felajánlott ajándékot vehette át, Szőts István, a 24 Óra és a Kemma.hu szerkesztője a Komthermál Kft. és a vármegyei önkormányzat ajándékait, vehette át. Dankó Kristóf főépítész, a Természetes Életmód Alapítvány ökofalu (és kuratóriumi titkára, Czumpf Attila) is ajándékokat kapott a Prima üvegplakett mellett.

Az Év Vállalkozóit is ezen az alkalmon köszöntötték, ahogy arról már beszámoltunk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában