Keresik őket!

2024.06.27. 07:09

Nincs nyoma egy oroszlányi testvérpárnak - vajon egy helyen vannak?

A 15 éves Zolnai Rajmond Alexnek április 22-én, a 17 éves Zolnai Lénárd Sándornak június 11-én veszett nyoma. Az oroszlányi egyenruhások mindkettőjüket keresik. Nem először tűntek el.

Kemma.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, nyoma veszett egy oroszlányi testvérpárnak. A fiúk a karácsonyt is ismeretlen helyen töltötték. A rendőrség keresi őket.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság mindkettőjük eltűnése kapcsán eljárást folytat.

A 15 éves Zolnai Rajmond Alex április 22-én távozott engedély nélkül az oroszlányi gyermekotthonból, azóta tartózkodik ismeretlen helyen. Az eltűnt fiú 150 cm magas, kerek arcú, szőkésbarna, felnyírt hajú. Eltűnésekor piros kabátot, fekete melegítőalsót és fehér sportcipőt viselt.

A 17 éves Zolnai Lénárd Sándornak június 11-én veszett nyoma. A fiú 151-155 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, kerek arcú.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a fiúk tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában