Elképesztő

2023.06.16. 09:45

Jogsi nélkül, ittasan okozott balesetet egy férfi Tatabányán, és ez csak a jéghegy csúcsa volt

Több körözés is érvényben volt az ellen a 38 éves sofőr ellen, aki ittasan, vezetői engedély nélkül okozott balesetet kocsijával csütörtök délután Tatabányán.

Kemma.hu

Elfogták azt a 38 éves férfit Tatabányán, aki ittasan okozott balesetet, de mint kiderült, emellett több körözés is érvényben volt ellene – közölte a Police.hu.

Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagynak, a vármegyei főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a rendőrségre június 15-én délután érkezett a bejelentés, miszerint Tatabányán, a Fő tér előtt két személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt. A kiérkező helyszínelő megállapította, hogy a balesetet okozó sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, sőt a Tatabányai Járásbíróság ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt eltiltotta a járművezetéstől. 

Ráadásul a 38 éves járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda ismét pozitív lett, továbbá a Törökszentmiklósi és a Tatabányai Rendőrkapitányság is adott ki ellene körözést pénzbírság be nem fizetése miatt. Az egyenruhások a vezetőt elfogták, majd előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában