Színház

2 órája

Visszatér Woody Allen klasszikusa, a tavalyi közönségdíjas előadás újra a színpadon

A remek színészi játék, a látványos díszlet és a kiváló rendezés a Jászai Mari Színház, Népház sikerdarabjainak receptje. A tavalyi közönségdíjas klasszikus újra látható lesz a színpadon.

Kemma.hu

Jó hírrel jelentkezett a tatabányai Jászai Mari Színház, Népház. A közösségi oldalon jelentették be, hogy a tavalyi színházi évad nagy kedvence, a 2023/2024. évad közönségdíjas előadása, a Játszd újra, Sam! visszatér. Woody Allen klasszikusa újra színpadon.

Woody Allen klasszikusát, a tavalyi közönségdíjas előadást újra színpadra viszi a Jászai Mari Színház, Népház
Woody Allen klasszikusát, a tavalyi közönségdíjas előadást újra színpadra viszi a Jászai Mari Színház, Népház
Forrás: Facebook/Jászai Mari Színház

Mint írják, az idén októberben és novemberben is színlapra tűzik az előadást, ami a Kamaraszínházban újra látható lesz és amit Crespo Rodrigo állított színpadra. 

A romantikus vígjáték Figeczky Bence, Bartos Ági, Csabai Csongor, Király Attila, Urbán-Szabó Fanni és Pilnay Sára szereplésében látható. 

A Jászai trükkje Woody Allen klasszikusánál működött

A siker titka lehet a kiváló rendezés, a sok-sok látványos díszlet, és a hihetetlen színészi játék, ami elvarázsolta a közönséget. Woody Allen klasszikusánál, a Játszd újra, Sam! romantikus vígjátékon működött a varázslat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában