Erőszak

2 órája

Tettlegességig fajult a heves szóváltás: agyonütéssel is fenyegetőzött a részeg férfi

Az Esztergomi Járási Ügyészség a garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki azért verte meg sértettet, mert az szerinte leitatta a barátját.

Kemma.hu

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen férfival szemben az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás nélkül pénzbüntetést szabjon ki. A vádirat szerint az elkövető március 18-án Dorogon az utcán ittas állapotban számon kérte a sértetten azt, hogy az előző napon leitatta a barátját.

Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a férfi a szóváltás során agyonütéssel fenyegette a másikat arra az esetre, ha még egyszer leitatja a barátját. 

A szóváltás közben a vádlott megfogta a másik kabátját és lerántotta őt az ott parkoló gépkocsi előtt a földre, majd legalább két alkalommal derék tájékán, egyszer pedig a nyakánál megrúgta. Az áldozatnak emiatt nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában