Összefogás

2 órája

Adománygyűjtő akcióra hívják fel a figyelmet a tatabányai diákok

A Szegénység elleni küzdelem világnapja alkalmából szervez gyűjtést a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány és a TJ ESZI Család és Gyermekjóléti Központ októberben, amihez mindenki csatlakozását várják.

Kemma.hu

A Tatabánya Megyei Jogú Város Diákönkormányzata Facebook-oldalán tette közzé a felhívást, amelyben ők is szegényeknek igyekeznek segítséget nyújtani. Mint írták, idén októberben is megszervezésre kerül a Szegénység elleni küzdelem világnapja alkalmából a kríziskamra feltöltésére irányuló tartós élelmiszergyűjtés, melybe szeretnék bevonni a járás településeinek általános és középiskoláit egyaránt.

Ezért kérik, hogy bármilyen tartós élelmiszerrel (olaj, rizs, tészta, konzerv, cukor, tej, édességek), tisztító- és tisztálkodószerrel (szappan, mosópor, öblítő, zsebkendő, wc papír) támogassa mindenki a gyűjtést, hogy minél több rászorulón tudjanak segíteni. A gyűjtés október 7-től október 18-ig tart majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában