Celeb

3 órája

3 álma vált egyszerre valóra Schobert Norbinak, az egyiket a Viszkis teljesítette

Egy este alatt három álma csak a legszerencsésebb embereknek tejesül. Schobert Norbi kétségtelenül az, mondjuk is, hogy pontosan miért.

Kemma.hu

Schobert Norbi vasárnap este Instáján jelentkezett be egy fotóval a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontból. A Sztárbox mérkőzéseit nézte és szurkolta végig a helyszínről, ahol az is kiderült, hogy ki lesz lánya, Lara ellenfele a gála női pehelysúly döntőjében. 

Norbi az Instáján Ambrus Attilával lőtt egy közös fotót a Sztárbox gáláról. A fotóhoz pedig annyit fűzött, hogy most vasárnap este egyszerre három álma is teljesült. Fia, Schobert Norbika a Megasztár válogatóján énekelt egy hatalmasat. Teljesen megdöbbentette a zsűrit, hogy az énekléshez is ekkora tehetsége van, így nem is volt kérdés, hogy továbbjut. Vasárnap este Norbi lánya, Lara is ellenfelet kapott. Lola Földes Eszter legyőzésével került a pehelysúly döntőjébe, ahol Larával boxolnak majd a bajnoki címért. 

Ezen két álma mellé összejött még egy az este folyamán, így igazán szerencsés fickónak mondhatja magát. Norbi a gálán találkozott a Viszkissel is, akitől ráadásul egy whisky-kolát is kapott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!