Pályázat

2 órája

Utolsó ülését tartotta a Tatai Német Nemzetiségi Önkormányzat

A 2019-2024-es ciklus utolsó ülését tartotta a Városházán szeptember 20-án a Tatai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete, melynek Michl József polgármester mondott köszönetet az elmúlt esztendők munkájáért. A három fős testület tagjai: Schmidt Mónika elnök, Dr. Schmidtmayer Richárd elnökhelyettes és Stegmayer György képviselő voltak. A testület a választási ciklus során összesen 31 alkalommal ülésezett, és 285 határozatot alkotott.

A Tatai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete által megpályázott és elnyert támogatások hozzájárultak a helyi örökség megőrzéséhez, illetve a Német Nemzetiségi Múzeum épületének és környezetének megújulásához. A Kálvária szoborcsoport felújítására 25 millió forintot nyertek az előző ciklusban, a kivitelezés már ebben a ciklusban történt meg. A Német Nemzetiségi Múzeum felújításának támogatására pedig egy 25 millió, egy 4 millió és egy 3,5 millió forintos pályázati támogatással biztosítottak forrást, segítve ezzel az ott zajló fejlesztéseket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában