Celebmustra

2024.08.25. 19:45

Reviczky Gábor meggyógyult, Pápai Joci pedig új dallal érkezik

Van, ami sosem változik. A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről szóltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek elmúlt napjai. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal a tatabányai származású színészlegenda, Reviczky Gábor, az esztergomi várszínház direktorának lánya, Horányi Juli kétszer is, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, valamint Dolhai Attila musicalénekes került be. Lássuk is, mi történt a Komárom-Esztergom vármegyéhez kötődő celebekkel az elmúlt napokban!

Reviczky úgy érzi, hogy meggyógyult

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábor 2023-ban hozta nyilvánosságra, hogy rákbetegséggel küzd. A 74 éves színművészt prosztatadaganattal diagnosztizálták, célzott sugárkezelést, kemoterápiát is kapott. Reviczky állapota azóta javulást mutat, újra dolgozik, és úgy véli, hogy a legfontosabb a pozitív hozzáállás – olvasható az origo.hu oldalán.

Tulajdonképpen nagyon jól érzem magam. Nekem az az érzésem, hogy meggyógyultam. De ez nagyon fontos, hogy az ember így gondolkozzon

– nyilatkozta a színművész.

Persze van hozzá segítség is. Például az, hogy kimegy a kemó az emberből… Akkor már kezdi jobban érezni magát. Mert a hatodik kemó után én olyan beteg voltam, mint soha. Nagyon durva, mindent megöl. És szedek olyan gyógyszereket, amiktől jobban érzem magam, de nem ez a lényeg, hanem a hozzáállás a dolgokhoz – tette hozzá a színész.

Reviczky Gábor az első baljós jelekről is mesélt az alábbi linken.

Horányi Juli így látta az István, a királyt

Mint arról korábban beszámoltunk, Horányi Juliék Szegeden mutatták be az István, a király című előadást. Juli az Instagram-oldalán folyamatosan beszámolt a próbafolyamatról, amiből mindig átütött, mennyire lelkes, milyen odaadással készül színpadra állni Gizella szerepében.

Csodálatos élmény volt, hálás vagyok, hogy átélhettem, nehéz szavakba önteni, hogy mit jelent nekem ez az előadás, de majd igyekszem kifejteni

– írta, mint egy vallomást hivatalos oldalán

Beleszeretett Esztergomba az István, a király sármos főszereplője

A Szent István Napok keretében megtartott előadást az első szent magyar király szülőhelyétől nem messze, a Várhegy alatt lévő Erzsébet-parkban tartották, ahol a felállított színpadon augusztus 19-én este csendültek fel a leghíresebb magyar rockopera dalai, így például a Te kit választanál? című is. Az előadásban Dolhai Attila is feltűnt, aki nem győzte dicsérni a várost.

Az egyik legszebb helyszíne a koncertnek, a Duna-parton, a Bazilika alatt, ahol mint mindig, most is jó hangulatban készültünk a mai estére. Még egy kis lazításra is volt idő a zenekar tagjaival: Zsolt Derzsivel, Köpöncei Dániellel és Herczeg Flórával

– dicsérte Esztergomot Facebook-oldalán Dolhai Attila musicalénekes, aki az egyik főszerepet játszotta az ismert produkció legutóbbi előadásában. További részletek itt:

Gizella, Sarolt és a Sámánasszony outfitjét mutatta meg Horányi Juli

Horányi Juli megint az István, a király című előadásról posztolt Instagram-oldalán. Nem is tagadhatná le az esztergomi várszínház direktorának sokoldalú tehetséggel megáldott lánya, mennyire szereti ezt a munkát, előadást, darabot. 

Juli olyan finom, kidolgozott részeit mutatta meg a jelmezeknek, amelyeket a sok-sok méter távolságból nem is láthat a néző. Az első képen Gizella gyűrűi láthatók, amelyek kifejezik, hogy gazdag, nemes nő volt az első királyné. A másodikon Gizella keresztje van, Juli pedig hozzáteszi, hogy valóban létezik egy legendás Gizella-kereszt. A jelmezek további részleteit itt tudod megcsodálni.

Új dallal érkezik hamarosan Pápai Joci

Az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt követőivel, mely szerint a közeljövőben meg is érkezik legújabb dala, méghozzá nem is akárkivel.

Haló-haló! Jól hallja Kisasszony, hamarosan érkezik az új dalunk L.L. Junior testvéremmel, de a címét még nem árulhatom el!

– írta posztjában az énekes, amelyhez egy fotót is csatolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!