Celebmustra

2024.07.14. 19:45

Fekete Miki csúcsra tört, Pápai Joci meg boxkesztyűt húz - ilyen volt celebjeink hete

Van, ami sosem változik. A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről szóltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek elmúlt napjai. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal Korda Gyuri és Balázs Klári, a Csolnokon élő Fekete László fia, Fekete Miklós, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, Horányi Juli, valamint az oroszlányi bombázó, Kocsis Alexandra került be. Lássuk is, mi történt a Komárom-Esztergom vármegyéhez kötődő celebekkel az elmúlt napokban!

Fekete Miki csúcsra ért!

Július első hétvégéjén Siófok adott otthont a 2024-es Natúr Erősemberek Világbajnokságának, ahol a világ legerősebb férfijai küzdöttek meg egymással a Balaton partján. A versenyen részt vett a csolnoki Fekete Miki is, aki megint megmutatta hihetetlen erejét.

Videó: Kordáék Nagyigmándon mutatták meg milyen is az igazi all-in

Nagyigmándi koncertjük előtt bővült ki Korda Gyuri és Balázs Klári csapata. Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is „bandatag” lett.

Hamarosan érkezik Horányi Juli legújabb nyári slágere!

Az esztergomi várszínház direktorának tehetséges és gyönyörű lánya hivatalos Instagram-oldalán osztott meg a hírt: júliusban új dallal érkezik rajongóinak. Mint azt a poszthoz írta, a videók leforgatása már elkezdődött, s az új dalról is árult el egy kulisszatitkot az énekesnő: egy igazi, nyári, chillezős dallal köszönti a nyarat. Az énekesnő hivatalos Instagram-oldalán most egy részletet is megmutatott a klipből, s vele együtt a legújabb dalból is. 

Bokszkesztyűt húz Pápai Joci

Azt már számtalanszor bizonyította Pápai Joci, hogy énekelni nagyon tud. De mi a helyzet a bunyóval? Hamarosan kiderült, hogy verekedni miként tud az aranytorkú énekes.

Joci az Instagramján tett bejelentést arról, hogy bokszolónak állt. Az énekes ugyanis az egyike lesz azoknak a hazai celebeknek, akik szorítóba lépnek a Sztárbox következő évadában. Instaposztja alá elkezdtek záporozni a buzdító rajongói kommentek. Pápai Joci bejelentéséhez csak annyit fűzött:

Csak az első hely érdekel

Káprázatos szettben csillogott Kocsis Alexandra a Balaton Soundon

Különleges szettben fesztiválozott a hétvégén Kocsis Szandi. Az oroszlányi bombázó egy egészen egyedi fekete, izgalmasan ringatózó díszítőelemekkel feldobott tüllruhában ment a Balaton Soundra. Nem láttunk mindenkit, de szerintünk ő volt a legcsinosabb aznap este a Balaton partján. Az Instára kiposztolt fotón is látványos a ruhája, de a videó adja igazán vissza, mennyire jól állt Szandinak a szett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!