Koncert előtt

2024.07.13. 07:57

Videó: Kordáék Nagyigmándon mutatták meg milyen is az igazi all-in

Nagyigmándi koncertjük előtt bővült ki Korda Gyuri és Balázs Klári csapata. Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is „bandatag” lett.

Kemma.hu

Ha valaki azt a szót mondja, reptér, egészen biztos, hogy először Korda György és Balázs Klári jut eszébe, meg persze az a bizonyos sláger, amely minden korosztályt összekapcsol még 2024-ben is. 85 éves kora ellenére még mindig fitten és széles mosollyal lép színpadra Gyuri bácsi, nem volt ez másképp Nagyigmándon sem, ahol a Korda-csapat új taggal is bővült Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő személyében.

A képviselő közösségi oldalán osztott meg egy videót, amely megmutatja, milyen kis rituálé előzi meg mindig az ország legszeretettebb házaspárjának fellépéseit. Ahogy a térség képviselője fogalmaz, sosem gondolta volna, hogy a sztárpár valaha a barátságukba fogadja, arra pedig végképp nem, hogy koncert előtt része lehet annak a szűk körnek, amely csak annyit mond: All-in!

Amikor beszélgetünk Gyurival és Klárival mindig azt mondják, őket a közönség szeretete tartja életben, és a mai napig a koncert előtt épp úgy izgulnak, mint a legelején. Egyetlen egy dolgot mondanak visszatérően: csak alázattal lehet színpadra lépni, énekelni

– fejtette ki posztjában Czunyiné dr. Bertalan Judit.

Hozzátette, a Korda házaspár zenész-énekes társaikról mindig a legnagyobb tisztelet hangján szólnak. Lehet a zenéjüket kedvelni és nem kedvelni, de az életművüket elvitatni tőlük nem lehet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!