Celeb

2024.07.14. 14:30

Fekete Miki ismét megmutatta: világbajnokságon remekelt az erősember

Július első hétvégéjén Siófok adott otthont a 2024-es Natúr Erősemberek Világbajnokságának, ahol a világ legerősebb férfijai küzdöttek meg egymással a Balaton partján. A versenyen részt vett a csolnoki Fekete Miki is, aki megint megmutatta hihetetlen erejét.

Kemma.hu

A siófoki Nagystrandon a világ legerősebb emberei mérték össze erejüket különböző kihívásokban július 6-án, szombaton, a Natúr Erősemberek Világbajnokságán. Ahogyan arról a Sonline is beszámolt, a versenyen 16 ország képviseltette magát, amelyen a versenyzők többek között kőgolyók rakása időre, lengősúly cipelés, vegyes fej fölé nyomás, koffer cipelés és súlyok lépcsőn cipelése versenyszámokban mérték össze erejüket.

Magyarországot a csolnoki erősember, Fekete László fia, Fekete Miki képviselte, és mint kiderült, nem akármilyen teljesítménnyel tette mindezt a Youtube-karrierrel is sikeresen kísérletező Miki: a sérülésből éppen csak kilábalva ugyanis rögtön a dobogó tetejére állhatott fel.

Kellett pár nap, hogy összeszedtem a gondolataimat... Nem hittem volna, hogy ilyen szinten vissza tudok térni ezekhez a brutál nehéz súlyokhoz. Pár hónapja még mankóval jártam, és gyógytornász segített a felépülésében, most pedig a dobogó tetején állok újra, kiemelkedően nagy teljesítménnyel. Köszönöm mindenkinek!

– állt az Instagram-posztjában, amelyhez egy képet is csatolt kupájával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!