Koncert

2024.08.31. 17:59

Megtaláltuk a legnagyobb hőst Oroszlányban + fotók

Fergeteges hangulatot teremtett Tarján Zsófi az oroszlányi szabadtéri színpadon. A koncert az egész hétvégén át tartó bányásznapi ünnepség része volt.

Kemma.hu

A Bányásznapi rendezvénysorozat második napján, augusztus 30-án, az események sora a Bányász Klub és Rendezvényház előtti Szabad-Tér Galériánál kezdődött, ahol Kárai Sándor fotóiból „A csille száll, a mécs lobog” címmel nyílt kiállítás. Az eseményen beszédet mondott Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő és Takács Károly, a Bányász Klub Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Bányásznapi koncert, a Honeybeast Oroszlányban
A bányásznapi koncertek közül elsőként a Honeybeast zenekar lépett az oroszlányi színpadra
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Ezt követően a Szent Borbála téren lévő „Bányászok”emlékműnél folytatódott a tiszteletadás, ahol az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar térzenéje fogadta a megjelenteket. Lazók Zoltán polgármester és Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő ünnepi beszéde után Kovács Anna szavalata következett, majd a hagyományos koszorúzás zárta a megemlékezést.

A bányásznapi meglepetés édes volt

Este, a szabadtéri színpadon a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében a platina- és háromszoros aranylemezes rock és funky zenét játszó Honeybeast, vagyis Tarján Zsófi énekes és 2formációja adott kitűnő koncertet a szép számú közönség nagy örömére. Végül Cirill Táncstúdió és Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar felvezetésében mécseses felvonulás zárta a napot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!