Próbálta megnyugtatni

2024.06.28. 09:40

Marco Rossinak megható üzenetet küldött a fia

Csütörtökön hazatért a németországi Európa-bajnokságról a magyar labdarúgó-válogatott, Marco Rossit pedig a fia próbálta megnyugtatni egy érzelmes üzenettel a közösségi oldalán.

MW

A magyarok olasz vezetőedzője, Marco Rossi Szalai Attilával és Schäfer Andrással ünnepel

Forrás: AFP

Fotó: LLUIS GENE

Szerdán kiderült, hogy a magyar válogatottnak nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást az Európa-bajnokság csoportköréből, így aztán a csapat másnap este hazatért a dél-bajorországi Eb-bázisáról. Marco Rossi csütörtökön tartott Németországban sajtótájékoztatót, ahol még a jövőjét illetően is meglehetősen baljóslatúan beszélt:

Nekem nehéz most a jövőre gondolnom rövid és hosszú távon, tiszta fejjel kell megtennem, mert most inkább stresszes vagyok

– mondta akkor a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki 2018 óta irányítja a válogatottat.

A Metropol észrevette, hogy  az OSC-ben vízilabdázó Simone Rossi az Instagramon megosztotta azt az ikonikus fotót, amelyen édesapja – a Skócia ellen a 100. percben megnyert csoportmeccs lefújása után – önfeledt boldogsággal öleli magához Bolla Bendegúzt, Schäfer Andrást és Szalai Attilát. 

Ennek a képnek kell megmaradnia erről az Európa-bajnokságról! Itt születnek újjá az álmaink és reményeink, és ez az a pont, ahonnan újrakezdjük

– kezdte Simone Rossi, utalva a lentebb látható fotóra, amellyel kapcsolatban Marco Rossi azt mondta, hogy ez volt az egyetlen igazán felszabadult pillanata a foci-Eb-n.

Kemény és fárasztó volt az út, de hosszú távon láthattok eredményeket és javulást. Sajnos nem a legjobban kezdtétek ezt a nagyszerű eseményt, és akadtak kegyetlen epizódok, de az öröm, amit adtatok, kitörölhetetlen marad az emlékezetünkből. Mert a nap végén erről szól a foci, mindenkit össze tud hozni az érzelmeken keresztül!

– folytatta Simone Rossi az írását.

A legnagyobb csalódásokból lesznek a legjobb leckék. Most nagy a csalódás, de csak azért, mert mindannyiunkban él a remény, de biztos vagyok benne, hogy a jövő mindegyikteknek tartogat még nagy dolgokat! Neked, Papa és ennek a válogatottnak minden játékosa számára!

– zárta sorait a szövetségi kapitány fia. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában