Olimpia 2024

2024.07.31. 11:55

A magyar férfi kézilabda-válogatott drámai körülmények között szenvedett vereséget Norvégiától

Fájó vereség a férfi kézilabda-tornán... A magyar férfi kézilabda-válogatott drámai körülmények között egy gólos mérkőzésen 26–25-ra maradt alul a Norvégia elleni csoportmérkőzésen a párizsi olimpián. A MOL Tatabánya kapusa, Bartucz László mellett Pedro Rodríguez is bekerült a keretbe.

Luter Márk

A magyar férfi kézilabda-válogatott az utolsó másodpercekben veszítette el a Norvégia elleni csoportmérkőzést, miután egy kulcsfontosságú pillanatban kihagyott ziccer után a skandinávok bevitték a tőrdöfést és 26–25-re legyőzték a mieinket. Chema Rodríguez együttese három forduló után egy győzelemmel és két vereséggel áll a párizsi olimpián.

Párizs 2024 - Kézilabda
A magyar férfi kézilabda-válogatott fájdalmas vereséget szenvedett Norvégiától
Fotó: Illyés Tibor / Forrás: MTI

Két MOL Tatabánya játékos is kerettag volt a magyar férfi kézilabda-válogatottban

A magyar férfi kézilabda-válogatott három játékosa, Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Imre Bence is 6 gólig jutott a szerda délelőtti Norvégia elleni találkozón.

A Kék Tigrisek kitűnősége, Bartucz László a mérkőzés utolsó negyed órájában pár perc erejéig kapott játéklehetőséget a magyar kapuban, de három lövésből sajnos egyet sem tudott hárítani. A Párizsba tartalékként kiutazó Pedro Rodríguez a kisebb betegséggel bajlódó Rosta Miklós helyére került be a meccskeretbe.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!