Kemma.hu videó

2024.07.29. 06:10

Jackl Vivien plusz energiákat kapott Komáromból +videó

A komáromi Brigetio Gyógyfürdő sikeresen akción van túl, "kiúsztak Párizsba" a vendégeik. A sikerességhez a tatabányai úszó, az olimpikon Jackl Vivien is hozzájárult. A szombati eredményhirdetésen a fürdő vendégei plusz energiákat küldtek neki.

Körtvélyfáy Dina

A Strandok éjszakája keretén belül a komáromiak kihirdették az Ússzunk ki az olimpiára! akció sikerességét. A Brigetio Gyógyfürdőben július 20-án medencébe ugrottak a vendégek és egy héten át azzal a céllal úsztak, hogy 1175 kilométert, vagyis a Komárom–Párizs távolságot teljesítsék.

A Brigetio Gyógyfürdő szombati éjszakai fürdőzői plusz energiákat küldtek Jackl Vivien úszónak
A komáromi Brigetio Gyógyfürdő szombati éjszakai fürdőzői plusz energiákat küldtek Jackl Vivien úszónak
Fotó: Kovács László / Forrás:  24 Óra

Jackl Vivien hétfőn medencébe száll

Turi Bálint, a Brigetio Gyógyfürdőt működtető Komthermal Kft. ügyvezetői igazgatója elmondta, több mint háromszázan járultak hozzá az akció sikerességéhez. Köztük volt Jackl Vivien tatabányai úszó, a párizsi olimpián először hétfőn medencébe szálló úszó is. Turi Bálint azt kívánta neki, hogy a legszebb álmai váljanak valóra. Érte is úsztak az elmúlt egy hétben és nagyon szurkolunk neki. Arra kérte a fürdőzőket és a rendezvény résztvevőit, hogy küldjenek plusz energiákat Viviennek. Természetesen a strandolók ezt megtették.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!