Ingatlanajánló

2024.07.06. 15:20

A hét ingatlana: kedves ház, akár művészlelkeknek is

Elege van a túlzsúfolt és népszerű városokból? Olyan településen keres hétvégi házat, vagy állandó lakhatásra alkalmas épületet, amelyben garantált a nyugalom? Akkor biztosan tetszeni fog ez a családi ház, amely normális méretű és áru, átlagos állapotú és telken sem fog elveszni, viszont a fűszerkert biztosan elfér. Nézze meg, hiszen a beépített gang rengeteg lehetőséget rejt, és itt kiélheti az elfojtott kreativitását!

Kemma.hu

Eladó családi ház Szomódon

Forrás: ingatlanbazar.hu

Szomódon, Tatától pár perc távolságra kínálják megvételre ezt a családi házat. A telek mérete 741 m2. A tehermentes ingatlanban minden közmű megtalálható és cseréptető fedi. Két szoba kapott helyet, melyben konvektoros fűtés gondoskodik a melegről. Az épület vegyes falazatú (vályog + tégla). Az udvaron könnyűszerkezetes garázs és egy pince található. Egy perc távolságra van posta és bolt. Szomód folyamatosan fejlődik, rengeteg közösségi programmal várja a lakosokat.

További remek lehetőségeket keress az ingatlanbazar.hu oldalán!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!