Közélet

2012.07.20. 14:48

Már készül az új egészségház tetőszerkezete

Címkék#Nagyigmánd

A régi háziorvosi rendelő épületének átalakításával és bővítésével egy helyre kerülhetnek az egészségügyi szolgáltatások, megkönnyítve a nagyközség lakóinak életét.

H. D.

  A közeljövőben az itt élők egy helyen találják valamennyi  orvosi ellátást: a háziorvosokat, a védőnői szolgálatot és a fogorvosi rendelőt  is.
A testület még április elején döntött a közbeszerzési eljárás megindításáról, most pedig már a munkálatokat is megkezdte a kivitelezést elnyerő tatabányai cég, melynek több mint húsz fős brigádja folyamatosan dolgozik a régi épület és az új bővítmény fejlesztésén.

Már állnak a falak, megkezdődtek a belső terekben a gépészeti munkák és az újonnan hozzáépített épületrész tetőszerkezete is készülőben.
Hajduné Farkas Erika polgármestertől megtudtuk, az ütemterv szerint halad az építés, szeptemberre már a komfortot sem nélkülöző épületben vehetik igénybe  a helyiek a különböző egészségügyi szolgáltatásokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!