Érthetetlen sípszók

2 órája

A TVSE Cegléden szenvedett vereséget

A házigazdák felé erősen lejtett a medence. A Tatabánya 8-7-es vereséget szenvedett a Cegléd otthonában a férfi vízilabda OB I./B második fordulójában.

Petrik József

Az első negyedben két tatabányai figyelmetlenség után máris kettő-nullára vezetett a hazai együttes. Ám innen még simán visszakapaszkodott a TVSE, sőt, öt-hármas vezetésre tett szert. A rutinosabb ceglédiek a azonban remekül éltek a játékvezetők kínálta lehetőségekkel. Elég, ha csak megnézzük a két gárda kiállításai közötti különbséget, illetve az ötméteresek számának „eloszlását”.

Ezúttal kikapott a TVSE
Ezúttal kikapott a TVSE
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

A TVSE ezúttal nem tudott megbirkózni a teherrel

Amikor végül is kiegyenlített, majd átvette a vezetést a vendéglátó csapat, a vízműveseknek még lett volna módja az egyenlítésre, de már nem ítéltek semmit a javukra, és ilyen – partról érkező – külső nyomásra ez a fiatal együttes még nincs felkészülve. Minden esetre Kiss Szabolcs tanítványai nem vallottak szégyent, és közel álltak a bravúrhoz.

A Tatabányai Vízmű SE két forduló után egy győzelemmel és egy vereséggel a hetedik helyen áll a tizennégy csapatot felvonultató bajnokságban.

Vízilabda OB I. B, 2. forduló

Ceglédi VSE – Tatabányai Vízmű SE 8-7 (2-0, 1-3, 2-2, 3-2)

Cegléd, 100 néző, vezette: Szabó Xénia, Berki András.

Tatabánya: Szabó II. – Gombos, Kovács P., Várnagy M., Fekete B. 1, Várnagy P. 1, Hargitai 2. Csere: Takács G. 2, Galler 1, Böszörményi, Vajda, Dubinák, Bodnár G. Edző: Kiss Szabolcs.

Kihasznált emberelőny: 9/1, illetve 2/1.

Gól ötméteresből: 3/3, illetve 0.

Kipontozódott: Böszörményi, Várnagy M.

Kiss Szabolcs: - Meg kell tanulnunk nyerni! A védekezésünk most is rendben volt, de erre fektetjük lesz továbbra is a fő hangsúly. Sajnáljuk, hogy így zajlott és zárult ez a meccs. Ám már készülünk VIWA OSC elleni összecsapásra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában