Kék hírek, bulvár

2014.02.22. 12:02

Újra lecsapott a prostizó dohánytolvaj

Betondarabbal törte be egy tarjáni dohánybolt üvegét egy 50 éves férfi péntek hajnalban. A tettes ugyanaz volt, aki egy héttel korábban 70 doboz cigarettát lopott a bajnai dohányboltból, zsákmánya egy részét pedig prostituáltaknak adta - fizetség gyanánt szolgáltatásaikért.

kemma.hu

Betondarabbal törte be egy tarjáni dohánybolt üvegét egy 50 éves férfi február 21-én hajnalban. A tettes ezután személyautóval elmenekült. A szabadidejét töltő helyi körzeti megbízott érkezett elsőként a helyszínre. Szolgálatba helyezte magát és adatgyűjtésbe kezdett. Megnézte a térfigyelő kamera felvételeit, amely rögzítette a bűncselekményt és annak elkövetőjét. A felvételről azonnal felismerte a tettest, aki még aznap megjelent a Dorogi Rendőrkapitányságon, ahová egy korábbi bűncselekmény elkövetése miatt idézték be.

Két nappal korábban ugyanis a dorogi nyomozók lopás gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi február 13-án 70 doboz cigarettát vitt el fizetés nélkül egy bajnai dohányboltból. Elmondása szerint a lopott cigi egy részét prostituáltaknak adta fizetségképp az általuk nyújtott szexuális szolgáltatásért, a többit pedig megtartotta magának.

A tarjáni eset miatt a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított ellene büntetőeljárást lopás megalapozott gyanúja miatt. A tatabányai nyomozók számára sem volt ismeretlen a gyanúsított, ugyanis a héregi férfi február 14-én egy helyi barkácsboltból próbált meg különböző tárgyakat eltulajdonítani, a biztonsági őr azonban tetten érte őt. T. Józsefet a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járásbíróság február 21-én előzetes letartóztatásba helyezte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!