Kék hírek, bulvár

2014.06.11. 15:10

Meglógott az esztergomi kórházból, rendőrökkel rángatták vissza

Kórházban lett volna a helye egy 25 éves férfinak, aki kedden önkényesen távozott az esztergomi kórházból. Mivel gyógykezelése még nem ért véget, az orvosok a rendőrök segítségét kérték.

kemma.hu

A férfit végül a dorogi rendőrök találták meg késő este otthonában. A beteg elmondta, hogy saját elhatározásából hagyta el az egészségügyi intézményt, amely a közelmúltban egy műhiba-gyanús eset miatt került az újságok címlapjára. Előbb a vasútállomásra futott, onnan vonattal Dorogra utazott, majd hazasétált. Az egyenruhások a férfihez mentőt hívtak, mely visszavitte őt a kórházba.

Rendőrök segítettek egy férfin Esztergomban is június 10-én. Egy padon üldögélt, amikor a járőrök érdeklődtek hogyléte felől. A férfi jelezte nekik, hogy rosszul érzi magát, nehezen kap levegőt. Az egyenruhások nem késlekedtek, mentőt hívtak hozzá. A mentőtiszt a helyszínen megvizsgálta a beteget, majd további ellátás céljából kórházba vitte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!