Kék hírek, bulvár

2012.10.18. 08:21

Családirtás Táton

A rendőrség információi szerint az unoka gyilkolta meg 66 éves nagyanyját és 44 éves édesanyját a Komárom-Esztergom megyei Táton. A holttesteket saját otthonukban szerda délután találták meg.

kemma.hu

Emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, miután október 17-én Táton egy családi házban holtan találták az ott élő 66 éves nagymamát és 44 éves lányát. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével a 21 éves unokát gyanúsítják.

Kora este érkezett a bejelentés az Esztergomi Rendőrkapitányság ügyeletére a tragédiáról. Az áldozatokra a feltételezett elkövető 24 éves testvére talált rá, aki nagybátyját kérte meg, hogy haladéktalanul értesítse a mentőket és a Rendőrséget.

A főkapitányság sajtóreferense, Léber Gabriella arról tájékoztatta a kemma.hu-t, hogy az elsődleges adatok szerint a nagymamával és az édesanyával október 17-én 13:00 és 15:00 óra között végzett az elkövető. Az igazságügyi orvos-szakértő a helyszínen az idegenkezűséget megerősítette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!