Megyefoci

3 órája

Területi I.: rangadót játszanak Sárisápon

Elérkezett a tizedik fordulóhoz a megyefoci élvonala. A területi I. hétvégi játéknapján vasárnap délután rendezik a Sárisáp-Koppánymonostor felsőházi rangadót.

Luter Márk

A megyefoci az ősz derekán sem áll le. A területi I. tizedik fordulója előtt hihetetlenül szorosan alakul a bajnokság, miután négy csapat is három ponton belül van az éllovas Tatával szemben. A játéknap rangadóját kétségkívül Sárisápon játsszák majd, az ötödik helyen álló csapat ellenfele a második Koppánymonostor lesz vasárnap délután 14 óra 30-kor.

B63X9458
20231029 SárisápT.I.O. férfiSÁRISÁPI BSE - BÁBOLNAI SE labdarúgó mérkőzésFotó: Flajsz Péter FP24 Óra
20231029 Sárisáp

T.I.O. férfi
SÁRISÁPI BSE - BÁBOLNAI SE labdarúgó mérkőzés

Fotó: Flajsz Péter FP
24 Óra
A Sárisáp (csíkos mezben) a Koppánymonostor ellen szerezne három pontot a területi I. tizedik játéknapján
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Területi I.: a Sárisáp a Koppánymonostor legyőzésével zárkózna

A mennyei megyei élvonalában nagyon fontos mérkőzést rendeznek, az ötödik helyen álló Sárisáp a második helyezett Koppánymonostor otthonába látogat. Különleges esetben akár még az új éllovas kilétéről is dönthet a találkozó.

A forduló előtt a Sárisáp vezetőedzőjét, Fenyvesi Lászlót kérdeztük.

– Fontos mérkőzés következik egy jó játékosokból álló csapat ellen. Szeretnénk a dobogó közelében maradni, így hazai pályán meg kell szereznünk a három pontot, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak – fogalmazott a vasárnapi összecsapás előtt a hazaiak szakvezetője.

A listavezető Tata az Almásfüzitő ellen tartaná otthon a három pontot, míg a harmadik Zsámbék a gyenge formában lévő Esztergomot múlná felül hazai pályán. A Nyergesújfalu Tát mérkőzés pedig arról dönthet, hogy melyik csapat tartozik majd a közvetlen élmezőnyhöz.

A három egységgel tizenkettedik Vértesszőlős a hetedik helyen álló Bábolna otthonában okozna meglepetést.

Az egy pontjával az utolsó, tizenharmadik pozícióban szerénykedő Lábatlan a kilencedik Kecskéd ellen ismét pontot/pontokat gyűjtene az idei kiírásban.

Labdarúgás, Területi I. osztály, 10. forduló

Szombat, 18 óra:

Tatai AC–Almásfüzitői SC

 

Vasárnap, 14.30 óra:

Sárisápi BSE–Koppánymonostori SE

Lábatlani ESE–WATI Kecskéd KSK

Ikoba Beton Zsámbék–FC Esztergom

Bábolnai SE–Vértesszőlősi SE

Nyergesújfalu SE–DG Tát SE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!