Megyei tizenegy

3 órája

Területi I.: három zsámbéki a 9. forduló válogatottjában

Az elmúlt hétvégén több csapat játékosa is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a megyefoci élvonalában. Hét csapat labdarúgója is helyet kapott a 9. forduló válogatottjában.

Kemma.hu

Megyei tizenegy: az elmúlt játéknaphoz hasonlóan ezúttal is színes a felállás. Három zsámbéki, két koppánymonostori és két almásfüzitői futballista is szerepel a kilencedik forduló válogatottjában. Az Esztergom, a Nyergesújfalu, a Bábolna és a Vértessomló is képviselte a vármegyét a mennyei megyei hétvégi mérkőzésein nyújtott teljesítménye miatt. A megye I. az előttünk álló hétvégén folytatódik.

A Zsámbék delegálta a legtöbb játékost a forduló válogatottjába
A Zsámbék három játékosa a forduló válogatottjában
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Hét együttes játékosa a 9. forduló válogatottjában

Tugyi Dávid (Zsámbék) – Kerezsi Dominik (Zsámbék), Valkó Gergő (Koppánymonostor), Berlik Kristóf (Almásfüzitő), Szűcs Péter (Almásfüzitő) – Izsó Bence (Esztergom), Orosházi Bence (Zsámbék), Schiller Patrik (Koppánymonostor) – Mann Patrik (Nyergesújfalu), Maruzs Róbert (Bábolna), Kovács Sándor (Vértessomló).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!