Kézilabda

2024.09.15. 18:02

Győzelemmel kezdte a szezont a Tatai AC

Döntetlennel fejezte be a két csapat az első félidőt, a második felvonásban azonban odatette magát a hazai együttes. A Tatai AC győzelemmel indította az új szezont.

Kemma.hu

Hazai pályán kezdte meg a szezonját a Tatai AC férfi kézicsapata, méghozzá győzelemmel. Ellenfelük az Agrofeed UNI Győr II. gárdája volt, akikkel az első félidőben döntetlent játszottak, a második felvonásban azonban győzni tudtak a Komárom-Esztergom vármegyeiek. A meccset mindkét együttes „idegesen” kezdte, Huber Róbert azonban már a párharc elején kiemelkedően teljesített, ahogyan hátul Pulai Dávid is, a tataiak hálóőre. A meccs adok-kapok módon telt az elején, így egyik fél sem tudott meglógni a másiktól. Fontos kiemelni Dömötör Ádám nevét, aki mindent beleadba játszott, sokszor a saját testi épségét sem kímélve. Az első felvonás fej fej mellett ért véget.

Győzelemmel indította szezonját a Tatai AC (szürke mezben)
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

Felszívták magukat

A fordulás után a hazaiak remek védekezéssel zavarták meg ellenfelüket, mindemellett gólszerzésben is hatékonyak voltak. Ennek segítségével már sikeresen ki tudtak építeni egy előnyt, és megnyerték a szezonnyitót.

Kézilabda, NB II., Férfi-A csoport, 1. forduló.

Tatai AC - Agrofeed UNI Győr II. 33 - 29 (13-13)

Tata, Güntner Aréna, 80 néző, vezette: Dr. Bercza K., Dr. Kis A.

Tata: Pulai - Dartmstadter (kapusok), Dömötör 8, Sárosi 6, Kiss 5, Huber 4, Nemes 3, Szelecki 3, Nényei 3, Mészáros 1, Zwickl, Brucker, Steczina, Schekk.

Az eredmény alakulása: 9. perc: 4-4, 24. p.: 10-10, 30. p.: 13-13, 38. p.: 18-14 48. p.: 26-18.

Kiállítások: 8, illetve 10 perc.

Hétméteresek: 0/1, illetve 3/5.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában