Labdarúgás

2024.09.14. 17:39

Győzött a Tatabánya a Magyar Kupa harmadik fordulójában

Nem hibáztak a vendégek a mérkőzésen, kényelmes győzelmet arattak. A Tatabánya ezzel a sikerrel továbbjutott a Kupa negyedik fordulójába.

Kemma.hu

Az Opus Tigáz Tatabánya is pályára lépett szeptember 14-én a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában. A Komárom-Esztergom vármegyei csapat ellenfele a Testvériség-Újpalota SE volt, akik augusztus 3-án Algyő, majd augusztus 25-én a Tiszaföldvár ellen arattak győzelmet a Kupában, így egy veretlen csapattal néztek szembe a vendégek.

Opus Tigáz Tatabánya - Budafoki MTE NBII. foci (29)
Kényelmes előnnyel aratott diadalt a Tatabánya
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Erős első félidő

Nagyon gyorsan és pontosan nyitotta meg a mérkőzést a Bányász, ugyanis már az ötödik percben a kapuba juttatták a labdát, ahol a gólszerző nem más, mint Szegleti Gergely volt. A felvonás további részében szintén magas szinte teljesítettek a vendégek, amely egy újabb találatot eredményezett: a huszadik minutumban Kocsis Gergő verte át az Újpalota védelmét és kapusát, így 2-0-ás előnnyel vonulhattak az öltözőbe az első félidő lezárta után.

Megtartották az előnyüket

A Tatabánya a második felvonásban is megtartotta előnyét, így 2-0-ra aratott győzelmet, mellyel továbbjutottak a kupa negyedik fordulójába.

Labdarúgás, MOL Magyar Kupa, 3. forduló

Testvériség-Újpalota SE - Opus Tigáz Tatabánya 0-2 (0-2)
Budapest, Testvériség SE Sporttelep, vezette: Dobai J. (Varga L., Pálinkás D.)

Újpalota: Zubányi - Árvai (Huszár 67.), Németh, Edvi (Homonnay 74.), Danka (Pincés 67.), Szántovszki, Ambrózi (Vranek 81.), Tamás, Fehértói (Bekker 46.), Joó, Járja.
Tatabánya: Balla - Kovács, Derekas, Kocsis (Jelena 46.), Szegleti (Letenyei 46.), Vass, Székely, Jagodics, Csernik (Klausz 46.), Varga (Katona 67.), Vida (Árvai 46.) 
Gólszerzők: Szegleti (5.), Kocsis (20.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában