Labdarúgás

2024.09.05. 01:00

Döntetlent játszott a Dorog Sopronban

A hazaiak szerezték meg az első gólt, a vendégek azonban kiegyenlítettek a második félidőben. A Dorogi FC megmentette magát egy vereségtől.

Kemma.hu

Újfent pályára lépett a Dorogi FC csapata. Viszonylag lassú ütemben vette kezdetét az első felvoná, a két csapat próbálkozott, sokáig azonban egyikük sem járt sikerrel. A fordulópontot a 42. perc jelentette, amikor Kun László Dávid megszerezte a vezetést a hazai együttes számára, így 1-0-ás előnnyel vonulhattak az öltözőbe. 

B63X9257
Szépen játszott a második félidőben a Dorogi FC
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A második felvonásban nem adta fel a vendégcsapat és végig kitartóan játszottak, melynek meg is lett az eredménye: a dorogiak a 71. percben kiegyenlítettek Erdey Balázs óriási góljával. A további percekben meg is tartották a döntetlent, így a csapat végül megmentette magát egy nullázástól.

Labdarúgás, NB III. Észak-Nyugati csoport, 7. forduló

FC Sopron - Dorogi FC 1-1 (1-0)
Sopron, Soproni Városi Stadion, vezette: Molnár A. (Ring K., Tóth Cs.)

Sopron: Ferenczi - Bokor, Szabados, Sipőcz (Kocsis 77.), Szilágyi, Kun, Bolla, Auer, Somogyi-Bakos, Reseterits, Szabó.

Dorog: Tímár - Forgó, Vajda (Sidó 46.), Szűcs (Erdey 55.), Bokán (Barna 46.), Hoszpodár (Vígh 62.), Kovács, Balla (Hajdi 46.), Szerencsi, Gula, Lénárth.

Gólszerzők: Kun (42.), illetve Erdey (71.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában